Alva's LogicAon scalesPolistesterMatrigmaSHLOm oss

A PLAIN LEARNING SQUID

Lär känna oss på SquidFactor - din partner för att överbrygga klyftan på arbetsmarknaden. Vi är en banbrytande plattform som erbjuder individanpassade tjänster för att förbättra dina chanser att nå framgång i din karriär.

Med en tydlig vision skapades SquidFactor

I dagens konkurrensutsatta arbetsvärld strävar SquidFactor efter att jämna ut oddsen och skapa en rättvis spelplan för alla. Vi inser att begåvningstester och färdighetsbedömningar blir allt vanligare inom rekryterings- och karriärplaneringsprocessen. Tyvärr kan detta system också leda till att många kompetenta individer missgynnas och sorteras bort.

Vi har sett detta fenomen upprepa sig inom olika branscher, från de som söker truckförarjobb till de som siktar på prestigefyllda vd-positioner inom globala organisationer. Det är frustrerande att veta att en person med enastående arbetsförmåga och potential kan gå miste om möjligheten att visa upp sin kompetens och prestationer på arbetsplatsen och vid intervjutillfällen.

SquidFactor tar därför upp kampen för att ge alla en rättvis chans till framgång. Vi tror på att identifiera och främja talanger, oavsett bakgrund eller andra yttre faktorer. Genom att erbjuda individanpassade tjänster och verktyg kan vi hjälpa våra användare att överbrygga hinder och ta sig förbi begåvningstester.

Alla förtjänar en möjlighet

Vi på SquidFactor tror att alla förtjänar en möjlighet att visa sin fulla potential på arbetsplatsen och under intervjuprocessen. Vår individanpassade tjänst är utformad för att öka dina chanser att klara begåvningstester och nå dina karriärmål. Vi är medvetna om att detta kräver insats och engagemang från din sida, men vi är övertygade om att det är värt det för att ta nästa steg i din karriär eller öka dina möjligheter att landa drömjobbet.

Möt grundarna

Johan Ranstam, till vänster, med sin erfarenhet inom finans och marknadsföring, har alltid varit driven av att skapa kopplingar och förstå samband. År 2017 grundade han SquidFactor tillsammans med Mario Löfendolk, efter att de tillsammans hade ansvarat för rekryteringen av en komplex säljroll i ett företag.

Mario Löfendolk, till höger, med sin bakgrund som managementkonsult och erfarenhet av företagsledande befattningar, har fått se olika aspekter av rekryteringsprocessen. Genom alla dessa erfarenheter har en gemensam röd tråd löpt igenom hans karriär: att lösa problem och hjälpa människor att nå framgång i sina yrkesliv.

En gemensam vision

Tillsammans utgör Johan Ranstam och Mario Löfendolk en dynamisk duo som delar en gemensam vision. Genom att kombinera sina olika kompetenser och erfarenheter har de skapat SquidFactor med syftet att förändra spelplanen på arbetsmarknaden och öppna upp nya möjligheter för individer att lyckas. Med deras passion för att främja rättvisa och ge alla en chans att visa sin potential har de satt sin prägel på SquidFactors framgångssaga.

Intelligent testförberedelse

SquidFactor är ett intelligent verktyg som hjälper dig att maximera din potential och förbereda dig på bästa möjliga sätt inför begåvningstester och färdighetsbedömningar. Våra verktyg är utformade för att vara både effektiva och anpassningsbara, så att de kan möta dina unika behov och mål.

Vår intelligenta algoritm är hjärtat i SquidFactor. Genom att analysera dina tidigare resultat och jämföra dem med andra i liknande situationer, skapar algoritmen en individanpassad inlärningsplan för dig. Den identifierar de områden där du kan förbättra dina färdigheter och sätter upp mål och utmaningar som är optimerade för att öka dina chanser till framgång.

Vi erbjuder också övningsuppgifter och simuleringar som hjälper dig att bekanta dig med formatet och svårighetsgraden på de verkliga testerna. Genom att träna med våra övningstest kan du öka ditt självförtroende och förbättra dina prestationer när det verkligen gäller.

Alla begåvningstest i ett och samma system

Med SquidFactor kan du öva på vanliga begåvningstest som Matrigma, Aon scales, Alva Labs, UNIQ och personlighetstest i din dator eller telefon, fritt från bindningstider.


"Fördelarna med att använda SquidFactor är många och sträcker sig långt bortom bara en individuell karriärframgång. Med över 15 000 nöjda användare har vi etablerat oss som en pålitlig och effektiv tjänst för att förbättra dina chanser på arbetsmarknaden."

Grundare, SquidFactor

Aon scales (cls, lst & ix)

Polis (uniq & neo-pi-r)

matrigma (klassisk & adaptiv)

Alva Labs Logic

Detta är vårt varför

SquidFactor har redan hjälpt över 15 000 nöjda användare att nå sina karriärmål. Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster utan bindningstider och till ett överkomligt månadspris om endast 344 kr. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och tillmötesgående för våra användare.

"Jag använde SquidFactor för att bli bättre på Matrigma och är mycket tacksam för att jag gjorde det. Jag klarade testet, gick vidare i rekryteringsprocessen och fick jobbet!"

Klarade Matrigma med hjälp av SquidFactor

"Mycket lättanvändligt system som hjälpte mig att klara Aon-testet och gå vidare i rekryteringsprocessen."

Klarade Aon-testet med hjälp av SquidFactor

"SquidFactor är enkelt att använda och kommer med värdefulla tips för att öka din förståelse. Jag rekommenderar det varmt till andra som vill öva inför sitt Alva-test."

Klarade Alva Labs-testet med hjälp av SquidFactor

"Systemet i sig var mycket bra men jag vill rikta ett extra stort tack till er support! Fick svar på fråga efter fråga och det gjorde att jag klarade testet!"

Klarade Alva Labs-testet med hjälp av SquidFactor

"Toppenverktyg som hjälpte mig att förbättra mina resultat så att jag kom in på polisutbildningen."

Klarade polistesterna med hjälp av SquidFactor

"Jag använde SquidFactor för att öka min förståelse för UNIQ och NEO-PI-R och är jättenöjd. Extra tack till supporten som alltid svarade på mina frågor."

Klarade polistesterna med hjälp av SquidFactor

+15.000 nöjda användare

Landa drömjobbet med SquidFactor

Ge dig själv fördelen du förtjänar. Välj SquidFactor och upptäck en värld av möjligheter på arbetsmarknaden.

Alla begåvningstest
kr
344/mån
Öva i dator/telefon
Inga bindningstider
Pengarna-tillbaka-garanti
Öva på svenska/engelska

FAQ

Finns det några bindningstider?

SquidFactor har ingen bindningstid. Det finns heller ingen uppsägningstid - du kan lämna tjänsten när som helst, utan extra kostnader och med bibehållen tillgång för hela den aktuella månaden.

Vilka tester kan jag öva på?

I SquidFactor kan du träna på vanliga tester som Matrigma, AON Scales, AlvaLabs, UNIQ, NEO-PI-R, personlighetstester och fler tester, alltid till en fast månadskostnad om endast 344kr.

Vad menar ni med bevisade resultat?

SquidFactor har genomfört en studie på cirka 300 användare och icke-användare, där vi med statistisk säkerhet kunde visa att de som använde SquidFactor fick betydligt bättre resultat på deras test än de som inte använde SquidFactor. Bland användarna fanns både de som använde SquidFactor för snabb förberedelse inför ett prov som var enstaka dagar bort och de som använde SquidFactor för långsiktig förberedelse under mer än ett kvartal.

Ingår videoförklaringar?

Ja, i SquidFactor ingår övning anpassad efter dig med interaktiv återkoppling och videoförklaringar.

Are the tests only in Swedish?

No, our tests come in both Swedish and English! 😃

Allmäna villkor - © 2022 Plain Learning Squid AB, Alla rättigheter förbehållna  Så behandlar vi din data

Webbplats designad av Quality Media