AON ScalesMatrigmaPolistester

ALVA'S LOGIC-TESTER LÄTTBEGRIPLIGA

Med våra övningstest kan du öva inför Alva's Logics (AlvaLabs) och landa drömjobbet. I vårt paket ingår övning anpassad efter dig, på svenska och engelska med interaktiv återkoppling och videoförklaringar.

Vad är ett Alva Labs Logic-test?

Alva Labs Logic är ett begåvningstest som ges ut av Alva Labs AB, och ett av marknadens vanligaste test vid rekrytering. Alva Labs Logic mäter din förmåga till abstrakta resonemang, genom att du ska välja vilken figur som kompletterar en given matris.

Begåvningstester som Alva Labs Logic blir allt vanligare inom rekrytering och karriärplanering, inom väldigt skilda yrken inom globala organisationer. En stor andel sökande sorteras bort i dessa tester, trots att flertalet skulle kunna göra fantastiska väl ifrån sig på arbetsplatsen, och visa det vid intervjutillfällen. Med SquidFactors individanpassade övningar ökar du din möjlighet att ta dig förbi begåvningstester som Alva Labs Logic.

Vilka frågor finns i Alva Labs Logic?

Ett Alva Labs Logic-test består av 20 frågor och du har maximalt 2 minuter på dig att besvara varje fråga. 
Varje fråga har 6 svarsalternativ, vara endast ett är korrekt.

Testet är adaptivt test – det vill säga - svårighetsgraden stegras om du svarar rätt och minskas om du svarar fel. Genom att öva på det logiska resonemanget inför ditt Alva Labs Logic-test, kan du öka dina möjligheter att få ett riktigt bra resultat.

Utmaningen är att på mycket begränsad tid avgöra vad som ska ersätta frågetecknet bland de givna svarsalternativen. Logiken finns i raderna och i kolumnerna. För att kunna avgöra vilket svarsalternativ som ska ersätta frågetecknet, behöver du identifiera vilken logik som används för att bestämma nästa figurerna i matrisen: t.ex. rotation, överlappning eller förskjutning. Det finns många alternativ, och komplexiteten kan vara hög.

Att vara uppmärksam på när du gör ett Alva-test

Om antalet objekt förändras

Om enstaka eller samtliga objekt ändrar färg

Om objekten roterar eller byter lägesposition

Om objekten roterar och ändrar reflektion

Om objektens spegling eller symmetri förändras

Alva Labs Logic med SquidFactor

SquidFactor är ett testförberedande verktyg som hjälper dig att svara rätt oftare och snabbare - med mindre stress. Du övar med simulerade tester, lyssnar på webbseminarier och arbetar med ett flöde av frågor, feedback och handledning som hjälper dig att förstå de abstrakta frågor som du själv kommer att få ställa i testet. Du får inte bara svar på frågorna, utan personlig vägledning som tar dig till förståelse - och därmed bättre resultat.

"SquidFactor är enkelt att använda och kommer med värdefulla tips för att öka din förståelse. Jag rekommenderar det varmt till andra som vill öva inför sitt Alva-test."

"Systemet i sig var mycket bra men jag vill rikta ett extra stort tack till er support! Fick svar på fråga efter fråga och det gjorde att jag klarade testet!"

Öva, klara testet och landa drömjobbet

Du övar med simulerade tester, lyssnar på webbseminarier och arbetar med ett flöde av frågor, feedback och handledning som hjälper dig att förstå de abstrakta frågor som du själv kommer att få ställa i testet. Du får inte bara svar på frågorna, utan personlig vägledning som tar dig till förståelse - och därmed bättre resultat.

Individanpassade övningar på svenska och engelska

Öva obegränsat på Alva Labs Logic-testet

ABB RobotStudio icon

Unik återkopplingsmekanism - anpassat för dig

Veckovisa webbinarier med stort videoarkiv

Öva i din dator eller telefon

Slipp onödig stress - lär dig hantera tidspressen

Låt oss vara ärliga, om du hade obegränsat med tid skulle du utan tvekan dominera rekryteringstestet. Men här är problemet: testerna är inrutade med hårda tidsramar. Därför har vi tagit fram övningstest som simulerar de verkliga tidsgränserna, vilket innebär att du kan vänja dig vid att klara av uppgifterna under enorm tidspress och på så sätt bli mer förberedd.

Men vi stannar inte där. Vi erbjuder också ovärderliga tips och lösningsstrategier som kommer att hjälpa dig spara dyrbara sekunder på det verkliga testet. Varför slösa tid när du kan lära dig de smartaste knepen för att snabbt komma fram till rätt svar?

“SquidFactor hjälpte mig att förstå Alva Labs och genom deras verktyg klarade jag testet, gick vidare i processen och fick till slut jobbet jag sökte. Tack för ett superverktyg!”

Martin G

Landa drömjobbet.

Minska din stress och öka dina chanser att landa drömjobbet genom att öva på Alva Labs Logic-testet.

24/7 kundtjänst

Inga bindningstider

Pengarna-tillbaka-garanti

Säker betalning med SSL och Stripe

Endast 344kr/månad

*SquidFactor har ingen relation till Alva Labs som ger ut Alva Labs Logic.


+5000

kunder har använt SquidFactor för att landa drömjobbet

Se

snabba resultat och förbättringar i dina resultat från dag 1

+600

frågor för att hjälpa dig att bli en mästare på Matrigma

Nöjd-

kund-garanti ingår alltid när du köper en tjänst från oss

Studier

på över 300 användare har visat att våra tester fungerar riktigt bra

Tre konkreta tips för att klara Alva Labs Logic-testet

Innan testet

Börja i god tid. Många tankar sker mellan sessionerna, när poletten faller på saker som "Jag borde träna mer" eller "Det vore bra om jag kunde göra det steget". Men glöm inte att åtminstone lite träning är bättre än ingen.

Själva förberedelsen

Använd en specialiserad tjänst som hjälper dig att förstå. Att bara titta på ett par exempelfrågor, eller köpa varianter av tester som inte bygger på att du ska förstå logiken bakom frågorna, invaggar dig i falsk trygghet.  

Vid testtillfället

För att vara utvilad vid provtillfället bör du lägga dig tidigt kvällen innan och ladda upp med en promenad i friska luften. Sitt ostört när du gör testet och kom förberedd med papper, penna, linjal och ett glas vatten.

Öva på Alva Labs Logic i ett smart system

SquidFactor är en personlig och optimerad Alva Labs Logic-lösning för inlärning. Med hjälp av en avancerad algoritm väljer SquidFactor vad du ska arbeta med och på vilken svårighetsgrad - allt baserat på vad som bäst ökar dina chanser, jämfört med dina tidigare resultat och jämfört med andra i en liknande situation. Till skillnad från andra tjänster gör SquidFactor en del av arbetet åt dig - så att du kan fokusera på att förstå Alva Labs Logic.

Vi tillhandahåller också veckovisa webbseminarier (inklusive ett arkiv som går igenom flera resonemang bakom Alva Labs Logic) och simulerade tester inklusive simulerade Alva Labs Logic-test.

 

Vem använder egentligen Alva Labs Logic-tester?

Eftersom Alva Labs Logic används mycket brett är inom både privat och offentlig verksamhet är det stor sannolikhet att du kommer att stöta på ett Alva Labs Logic-test någon gång. Exempel på arbetsgivare som använder Alva Labs Logic är Deloitte, Northvolt, Voi, Knightec, Arla, Anyfin, Columbus, Newsec, Zound Industries, SEB, Budbee, Tele2, Hedvig och Northvolt.

Behöver du visa din potentiella arbetsgivare att du klarat Alva Labs Logic-testet? 

FAQ

Vad menar ni med bevisade resultat?

SquidFactor har genomfört en studie på cirka 300 användare och icke-användare, där vi med statistisk säkerhet kunde visa att de som använde SquidFactor fick betydligt bättre resultat på deras Alva Labs Logic-test än de som inte använde SquidFactor. Bland användarna fanns både de som använde SquidFactor för snabb förberedelse inför ett prov som var enstaka dagar bort och de som använde SquidFactor för långsiktig förberedelse under mer än ett kvartal.

Mitt Alva Labs Logic-test är om bara ett par dagar. Är det lönt att öva?

Ja, det är absolut meningsfullt att öva på Alva Labs Logic-frågorna inför ett Alva Labs Logic-test.
 

Kan jag verkligen förbättra mina resultat med begåvningstester?

Självklart kan du det. Dels kan du förbättra din logiska förmåga genom att arbeta med SquidFactors egenutvecklade återkopplingsmetod, och genom att öva i förväg minskar du risken för att råka ut för negativ stress som kan påverka ditt slutresultat. Våra Matrigma-tester har bevisade resultat som visar att de som tränat får högre poäng jämfört med de som inte gjort det.

Finns det några bindningstider?

SquidFactor har ingen bindningstid. Det finns heller ingen uppsägningstid - du kan lämna tjänsten när som helst, utan extra kostnader och med bibehållen tillgång för hela den aktuella månaden.

SquidFactor i jämförelse

Företag
Antal Alva Labs Logic-frågor
Interaktiv återkoppling
Individuellt utformad inlärning
Bevisad effekt
Andra tester tjänsten förbereder inför
Video
Pris
cirka 150
?
AON scales, Talent Q, AlvaLabs
1 mån 599kr, 3 mån 699kr
cirka 200
?
Caliper, ACE, Logiks
5
3 mån 24 $
TEST THE TALENT
141
?
?
3 mån 499kr
>600
AON Scales, Logiks, Matrigma, Raven, SHL, Talogy, UNIQ, UPP m.fl.
>30
1 mån 344 kr

Det är inte allt! Hos oss ingår även arbetsminnesträning och personlighetstester.

+15000 personer har blivit bättre på begåvningstest med SquidFactor


Skapa ett konto idag och öva obegränsat på Alva's Logic-testet i din dator eller telefon, med övningsfrågor på svenska och engelska.

Allmäna villkor - © 2022 Plain Learning Squid AB, Alla rättigheter förbehållna  Så behandlar vi din data

Webbplats designad av Quality Media